Skip to main content

Hvis du leder efter en grill, er den bedste måde at bestemme temperaturen på at teste kullet. Trækul, der lugter af benzin, kan være blandet med acceleratorvæske, eller det kan være sammenpressede briketter, som fremstilles ved at blande trækulsstøv med lim. Du bør også tjekke kullets askelag før tilberedning. Trækul, der er dækket med hvid aske, er ideelt til grillning. Grillens temperatur vil ikke blive påvirket af krydderier, men kødet bliver røget og velsmagende.

Træpillegrill tilføjer en røget smag til kød

En rygeboks er en fantastisk måde at tilføje røgsmag til kød. En rygeboks kan være så simpel som et stykke aluminiumsfolie foldet ind i en pose. Mens pillegrill ikke giver den fulde smag af en brændefyret grill, er de meget nemmere at bruge og er meget billigere end hårdttræ. Derudover producerer pelletgrill ikke så meget røg som træfyrede grillgrill, hvilket betyder, at du kan bruge en række forskellige piller til at tilføje en røget smag til dit kød.

Bærbare gasgrill

Uanset om du er en tailgating-entusiast eller blot nyder en stille nat derhjemme, vil bærbare gasgrill hjælpe dig med at tilberede lækre måltider på farten. De har en række funktioner, der passer til dine udendørs madlavningsbehov. Nogle af disse bærbare grill er designet til at efterligne funktionaliteten af ​​en traditionel gasgrill. Nogle af dem kan endda have en emhætte og ekstra grillområder under emhætten. For begynderen er bærbare gasgrill en god mulighed.

Kulgrill

At købe en kulgrill behøver ikke at være en dyr satsning. Du kan finde bærbare kulgrill som Bubba Keg og PK Grill. Disse grillgrill er bedst egnet til folk, der nyder grillet mad med en røget smag, men ikke ønsker at investere i en stor røg-grill enhed. De er nemme at bruge og kan nemt transporteres til forskellige steder.

Træpillegrill

Hvis du snart planlægger en cookout, så overvej at købe en grill med træpiller. Sammenlignet med gasgrill kræver pillegrill mindre brændstof for at fungere, har ingen bevægelige dele og er meget enkle at bruge. Du kan nyde en række forskellige tilberedningsmetoder med disse griller. Der er dog et par ting, du bør vide, før du køber en grill. Fortsæt med at læse for at lære mere om træpillegrill og de fordele, de tilbyder.

Elektriske grill

De fleste elektriske grillgriller kommer med en drypbakke til at opfange alt fedt eller fedt, der drypper fra maden under madlavning. De billigere modeller kan også bruges indendørs, men de dyrere modeller er generelt designet til udendørs brug. Mange modeller er små nok til at passe på en bordplade eller bord. Her er nogle funktioner, der gør elektriske havegrill så alsidige. Alle typer er gode til udendørs grillfester, og mange kommer med en udvidet garanti.