Skip to main content
Alle

Exacta: Överskrider förväntningarna på webbdesign och utveckling

By 11 juli 2023No Comments

Som en företagare i en alltmer digital värld, har jag alltid känt behovet av att vara online med en stark närvaro. Med så mycket på min platta, blev det dock tydligt att jag behövde någon att lita på när det gällde att optimera och driva min webbplats. Det var där Exacta kom in.

En byrå med erfarenhet

Exacta har över 10 års erfarenhet inom webbproduktion och e-handel, vilket var en av de faktorer som först fick mig att bli intresserad. Med kända kunder som Svenskt Vatten, Ida Warg Beauty, AdBud, DeoDoc och många fler, visste jag att jag kunde lita på att de skulle leverera. Och det gjorde de.

Förtroende och partnerskap

När jag först började mitt samarbete med Exacta, var jag rädd att jag bara skulle bli ytterligare ett nummer på deras klientlista. Men min oro försvann snabbt när jag insåg hur mycket tid och energi de lade på att verkligen förstå min verksamhet och dess unika behov.

Detta började med en serie djupgående möten där de frågade mig om mina affärsmål, målgrupp och vision för framtiden. De visade uppriktigt intresse för att förstå de unika utmaningar och möjligheter som mitt företag står inför, och hur en stark, väldesignad webbnärvaro kunde bidra till att uppnå dessa mål.

För att säkerställa att min webbplats verkligen skulle bidra till att driva min affärs tillväxt, skapade Exacta en skräddarsydd plan för att utveckla en hemsida och e-handelslösning som inte bara skulle se bra ut, utan också optimera för konverteringar och försäljning. De tog sig tiden att förklara hur varje design- och funktionsval skulle bidra till dessa mål, vilket gav mig en tydlig förståelse för hur min investering skulle generera avkastning.

Helhetslösningar för Framgång

Exacta erbjuder inte bara webbdesign och utveckling. De erbjuder en helhetslösning för framgång på nätet. Från SEO till Google Ads, tillgänglighet och redaktionell produktion, tog de hand om varje aspekt av min webbplats. Deras expertis inom dessa områden har lett till ökad trafik, bättre synlighet och ökad försäljning för min verksamhet.

En Pålitlig Partner

Jag skulle inte tveka att rekommendera Exacta till någon som söker en pålitlig partner inom webbproduktion. Deras expertis, engagemang för kvalitet och omfattande kunskap inom branschen gör dem till en oslagbar resurs för alla företag. Med Exacta, vet jag att min digitala närvaro är i trygga händer.