Skip to main content

Du har et dejligt hus ved vandet en skøn lille familie som du elsker meget højt, en lækker porsche 911 som bare køre godt, det hele ser ud til at være perfekt lig indtil….

Måske køre du galt i din elskede Porsche 911 eller den bliver ridset af et barn med et par bil nøgler, eller være du får smadret en rude og alle dine ejendele bliver stjålet, du havde ikke en indboforsikring til forsikre dig hvis et tilfælde som dette skulle tag sted. Eller måske der hjemme ud af det blå dit hus brænder ned til en af du hundrede uheldige tilfælde some kan ske, måske taber du din telefon ned i toilettet eller den bliver stjålet i toget mens du sover, hvad med din bagage på ferie hvad hvis den bliver tabt mellem flyene eller stjålet i Thailand. Du kan også som mange danskere gå ned med stress og skal bruge noget hjæp fra en psykolog. Forsikre dig med en Inboforsikring fra Hedvig.

Hedvig har et super nemt og prisdygtigt tilbud på deres indboforsikring. Det er en omfattende  indboforsikring somer inkludere pludselige skader, med en hurtig nem og moderne service som du ikke finder andre steder, som også ligger fint til med et overskud til velgørenheden. Alt hvad du har der hjemme skal forsikret, din bil eller biler skal du også have forsikret samt dit elektronik en lille familie har tæt på 30.000kr værd af dyrebar elektronik. Få en forsikring som dækker alle disse ting unde samme tag hos Hedvig.

Du vill ikke længere skulle bekymre dig om dit hus står sikkert når du ikke er hjemme, eller dine fine Cykel skulle komme ud for et uheld, eller en af din families mange telefoner skulle gå i stykker eller blive stjålet, bekymre dig ikke længe men lev et stress og frygt fri hverdag med Inboforsikring fra Hedvig.